Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ημερολόγιο 2019 από τον Σύλλογο Άνω Δωριτών

Από τον Σύλλογο Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ» εκδόθηκε ημερολόγιο, για το έτος 2019. Πρόκειται για μια ξεχωριστή έκδοση, η οποία είναι αφιερωμένη στα Σουλιμοχώρια και γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας. Είναι λαμπρή ιστορία του Σουλιμά και των Σουλιμοχωρίων και τους οφείλουμε το αφιέρωμα αυτό. Το Σουλιμά αποτέλεσε την έδρα των Σουλιμοχωρίων για πάρα πολλά χρόνια τόσο προεπαναστατικά όσο και μετεπαναστατικά. 
Το ημερολόγιο, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, για λόγους χρηστικότητας, έχει μικρότερες διαστάσεις (23cmX17cm) και είναι για επιτραπέζια τοποθέτηση. 
Οι σελίδες του είναι ντυμένες με φωτογραφίες από τα Σουλιμοχώρια - κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα χωριό. Επίσης περιέχουν ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για το κάθε χωριό. Η τιμή του είναι μόλις 5 Ευρώ, μια συμβολική τιμή και η αγορά του θα ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογός μας για τον εξωραϊσμό του χωριού μας. 
Για την προμήθειά του οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Άνω Δωριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου