Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας γιόρτασε τον πολιούχο του Σιδηροκάστρου Άγιο Νικόλαο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Σαγγαρίου 6, Πευκάκια, Ν. Ιωνία
e-mail: info@sidirokastrotrfilias.gr
www.facebook.com/ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤ
ΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας γιόρτασε, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, τον πολιούχο του και πολιούχο του Σιδηροκάστρου Άγιο Νικόλαο, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού μας και όλων των ναυτικών. Στη φιλόξενη αίθουσα ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΚΚΑΒΑ του Συνδέσμου στην Αθήνα οι Σιδηροκαστρίτες υποδέχτηκαν συμπατριώτες και φίλους. 
Η συγκέντρωση ήταν παντριφυλιακή, αφού μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος, οι αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας Ευστάθιος Χαρτάλος, αντιπρόεδρος του συλλόγου Φιλιατρινών «Η Εράνη», και Νικόλαος Καρυώτης, από τον σύλλογο Σελλαίων, ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου Καλονεριτών Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Καλλιτσάνων Δημήτριος Γεωργόπουλος μαζί με τον ταμία Νικόλαο Κολοσκόπη, ο γραμματέας του συλλόγου Πλατανιτών Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, ο επίτιμος υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας από το Αρτίκι Δημήτριος Μητρόπουλος
Ο Σύνδεσμος προσέφερε άρτους υπέρ υγείας των απανταχού της γης Σιδηροκαστριτών, καθώς και όλων των Μεσσηνίων. Μετά την αρτοκλασία, υπήρξε κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους, προσφορά του Συνδέσμου. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση έγινε λόγος για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας, με τους εκπροσώπους των συλλόγων να εκφράζουν την άποψή τους και τη θέλησή τους να προχωρήσουμε ενωμένοι στις προσπάθειες για την επίλυσή τους. 
Ακολούθησε τραγούδι και χορός, με πρώτο τον πρόεδρο Καλλιτσάνων, Δημήτριο Γεωργόπουλο, του οποίου η μεγάλη αγάπη για το γνήσιο δημοτικό τραγούδι είναι σε όλους γνωστή. 
Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους βοήθησαν, καθώς, επίσης, τη Δέσποινα Κοντογιάννη - Λιβά για το σιδηροκαστρίτικο κρασί, το οποίο ήπιαμε στην υγειά της και στην υγειά όλων των συμπατριωτών, και το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, όπως πάντα, για τη στήριξή του. 
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους μας! 

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου