Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Τέλος η συγκοινωνιακή απομόνωση της Μεσσηνίας

Αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της Μεσσηνίας καθώς σήμερα παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αθήναιο - Λεύκτρο, ενώ έως τα μέσα Μαΐου ξεκινούν αεροπορικά δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μόναχο, Ανόβερο, Φρανκφούρτη, Νυρεμβέργη και πτήσεις τσάρτερ για Άμστερνταμ, Λονδίνο και Μάντσεστερ.
Συγκεκριμένα σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας παρέδωσε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αθήναιο - Λεύκτρο και το ταξίδι Αθήνα - Καλαμάτα θα συντομεύσει τουλάχιστον κατά 20 λεπτά.
Χθες ο κ. Ρέππας ανακοίνωσε επισήμως ότι το «άγονο» αεροπορικό δρομολόγιο Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη ανατίθεται στην Aegean Airlines. Οι πτήσεις ξεκινούν το Μεγάλο Σάββατο και η τιμή του απλού εισιτηρίου ξεκινά από 39 ευρώ. Στις 14 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις της Aegean για Αθήνα και η τιμή του απλού εισιτηρίου ξεκινά από 42 ευρώ. Νωρίτερα, στις 4 Μαΐου αρχίζουν οι πτήσεις της εταιρείας Tui Fly για Μόναχο, Ανόβερο, Φρανκφούρτη, Νυρεμβέργη. Οι πτήσεις για τους 3 πρώτους προορισμούς θα γίνονται κάθε Τρίτη, ενώ για Νυρεμβέργη κάθε Πέμπτη. Τα τσάρτερ από Άμστερνταμ ξεκινούν την Δευτέρα του Πάσχα και θα συνεχιστούν έως τον Οκτώβριο. Από Λονδίνο ξεκινούν την 1η Μαΐου και από Μάντσεστερ στις 10 Ιουλίου.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου