Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

15 χρόνια ιστολόγιο anodorio

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του το ιστολόγιο anodorio.
Το ιστολόγιο αγκάλιασαν όλοι οι Σουλιμαίοι και Σουλιμοχωρίτες, όλοι οι Τριφύλιοι και οι Μεσσήνιοι που είναι διασκορπισμένοι στον κόσμο.
Προβάλλει θέματα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής που αφορούν την παράδοση, την ιστορία, τον πολιτισμό, δράσεις του Δήμου μας και του Συλλόγου μας και γενικά ενημερώνει για τα δρώμενα του τόπου μας. Επίσης προβάλλει ατομικές δράσεις που στόχο έχουν την προβολή και την αξιοποίηση του χωριού μας και του τόπου μας.
Είναι ο συνδετικός κρίκος της ομογένειας με τη γενέτειρα, γιατί φέρνει τους συμπατριώτες μας ανά τον κόσμο κοντά στον τόπο που γεννήθηκαν και αγαπούν, μαθαίνοντας άμεσα τα νέα του χωριού μας. Είναι το μέσον της άμεσης ενημέρωσης όλων των διασκορπισμένων Σουλιμαίων που ζουν μακριά από το χωριό.
Στα 15 χρόνια λειτουργίας του, δυστυχώς, πολλοί φίλοι του σήμερα δεν βρίσκονται κοντά μας, γιατί έφυγαν για το μακρινό ταξίδι. Το ιστολόγιο θα φέρνει κοντά μας τη μορφή τους και θα τους θυμόμαστε για πάντα. Η σημερινή ημέρα αφιερώνεται σε αυτούς που έφυγαν από κοντά μας.
Στα χρόνια αυτά βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Άνω Δωριτών και την Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, για την ανιδιοτελή του προσφορά στο χωριό μας και την περιοχή μας. Ως σήμερα 966.000 προβολές με 2400 θέματα και 401 βίντεο.
Στην προσπάθεια ανάδειξης του χωριού μας και της περιοχής μας βοήθησαν και βοηθούν πολλοί φίλοι, στέλνοντας θέματα, ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο κλπ., τους οποίους ευχαριστώ θερμά.
Ευχαριστώ όλους σας, από καρδιάς, που κάνατε το ιστολόγιο anodorio το μέσο ενημέρωσης στην καθημερινή σας ζωή.
Τα διαχρονικά συγκινητικά σας μηνύματα μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια για όσα χρόνια, Θεού θέλοντος, οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν.
Καλή συνέχεια!!!
Παρουσιάζω το βίντεο ‘’Τρία πουλάκια κάθονται’’ που βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις προτίμησης με 44.000 προβολές με τον Σουλιμαίο ερμηνευτή Λεωνίδα Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου