Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου νέα δήμαρχος Οιχαλίας - Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος Οιχαλίας

H Παναγιώτα Γεωργακοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος Οιχαλίας.
Εξελέγη δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών της 2 Ιουνίου 2019, επικρατώντας του Γιάννη Αδαμόπουλου με διαφορά 14 ποσοστιαίες μονάδες.
Σε δήλωσή της η Π. Γεωργακοπούλου τόνισε ότι θα συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις, τους συμβούλους και τη νεοεκλεγείσα περιφερειακή αρχή, ώστε ο Δήμος Οιχαλίας να γίνει πρωταγωνιστής.
Συγκεκριμένα, η νέα δήμαρχος Οιχαλίας Π. Γεωργακοπούλου σημείωσε:

«Η σημερινή μέρα για το συνδυασμό μας, για το Δήμο Οιχαλίας, είναι το σημείο εκκίνησης για το σχέδιο που έχουμε, τη στρατηγική των συνεργασιών και των συναινέσεων για τη λύση των οξυμένων προβλημάτων που καλούμαστε το επόμενο διάστημα να λύσουμε.
Αυτό θα γίνει, δεν κάνουμε εκπτώσεις, δεν κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα, στις λάθος λογικές, τις πεπατημένες πρακτικές του παρελθόντος.
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το γνωρίζεις, και εμείς το γνωρίζουμε.
Θα αγκαλιάσουμε όλους τους προέδρους για να αποκτήσουν τον πραγματικό ρόλο που τους αναλογεί στη λύση των καθημερινών προβλημάτων.
Θα συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και με τη νεοεκλεγείσα περιφερειακή αρχή, ώστε ο Δήμος Οιχαλίας να γίνει πρωταγωνιστής».

Πηγή: eleftheriaonline;gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου