Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Οιχαλίας γνωστοποίησε μέσα από ανοιχτή επιστολή προς τους συνδημότες του, ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο νεαρός επιχειρηματίας με παρουσία στα αυτοδιοικητικά και κομματικά της περιοχής, επί της ουσίας επιβεβαίωσε τις φήμες για κάθοδό του ως επικεφαλής συνδυασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας αναφέρει στο κείμενο με το οποίο παρουσιάζει την υποψηφιότητά του:

Αγαπητοί φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Με την παρούσα ανακοίνωση μου, με παρακίνηση πολλών συνδημοτών μου, θέλω να σας ανακοινώσω την κάθοδο μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος Oιχαλίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο.
Σας προσκαλώ όλους σε μια κοινή προσπάθεια, για να πλαισιώσουμε ενεργά και δυναμικά την κίνηση αυτή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, που, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι εξαιρετικά κρίσιμες και για την αυτοδιοίκηση αλλά ιδιαίτερα για την κλυδωνιζόμενη μελλοντική πορεία του ιστορικού Δήμου Οιχαλίας.
Με την ενεργή συστράτευση, συμπαράσταση και συμπόρευση όλων των υγιών δυνάμεων της περιοχής μας είμαι αισιόδοξος και σίγουρος ότι μπορούμε να αναστρέψουμε την αρνητική εξέλιξη στα κοινά που παρατηρούμε όλοι μας να εξελίσσεται μπροστά μας τα αρκετά τελευταία χρόνια.
Μπορούμε να καταφέρουμε να αλλάξουμε ευεργετικά τα πράγματα και να χαράξουμε όλοι μαζί μια νέα πορεία, νοικοκυροσύνης, οικονομικής ανάκαμψης, εμπλουτισμένης με το αίσθημα της ασφάλειας, της διαχειριστικής εμπιστοσύνης, της αποτελεσματικής υπεράσπισης των συμφερόντων από άκρη σε άκρη όλων ανεξαρτήτως των πολιτών του δήμου με πλήρη διαφάνεια στην διαχείριση των κοινών του δήμου μας.
Η οικογενειακή μου παράδοση είναι πλήρως ταυτισμένη με ιστορικό δεκαετιών ανιδιοτελούς προσφοράς στην υπηρεσία των κοινών της περιοχής εδώ. 
Γνωρίζω εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια όλες τις πτυχές των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο, και είμαι γνώστης του τρόπου με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας για να βγει από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει…
Ο Δήμος μας έχει σημαντικές προοπτικές προόδου και οφείλουμε να μπορέσουμε να τις προσδώσουμε στον τόπο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πολυετής επιτυχής επαγγελματική μου εμπειρία μου μαζί με τις πανεπιστημιακές μου σπουδές στην οικονομική διαχείριση και την πέραν της δεκαετίας ακέραιη και έντιμη συμμετοχή μου στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου μας αποτελούν εγγυήσεις ως προς αυτήν επιτυχία σε αυτήν την νέα πορεία που είναι ιστορική αναγκαιότητα και μονόδρομος.
Τα προβλήματα στο δήμο μας δεν εξωραΐζονται με ωραίες πολιτικές τοποθετήσεις, γενικά αναφορικά ιδεολογήματα, ωραίες διηγήσεις και γενικόλογες εκθέσεις ιδεών, η με σειρά παραθέσεων ευγενών προθέσεων, αλλά αναζητούν εναγωνίως τις άμεσες λύσεις τους.
«ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ -ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΙΟΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ»
Στην σύγχρονη γρήγορα εξελισσόμενη εποχή που διανύουμε παρέχονται αρκετά τεχνολογικά εργαλεία που με την χρήση των οποίων και τον συνδυασμό σύγχρονων διοικητικών
απαιτήσεων διαχείρισης των δημοτικών θεμάτων μπορούμε να φέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα για τον Δήμο μας μέσα στα χρονοδιαγράμματα που προγραμματίζονται για τα έργα στον Δήμο μας με αποτελεσματικότητα και με πλήρη λογοδοσία ως προς την διαφανή διαχείριση μέχρι και του τελευταίου προϋπολογιζόμενου ευρώ που εμπιστεύεται ο φορολογούμενος δημότης πολίτης στον Δήμο για τα κοινά.
Οι δημότες απαιτούν άμεσα:
ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΥΠΟΛΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ! 
Η νέα γενιά και το μέλλον του δήμου μας, ειδικότερα χειμαζόμενο μέσα στην δύνη της οικονομικής κρίσης που έχει συνεπάρει την πατρίδα μας, βρίσκει υπό αμφισβήτηση την ίδια του την επιβίωση του στον τόπο αυτό και είναι καιρός να αναλάβει την ευθύνη.
Αισθάνομαι την ιδιαιτερότητα της κρίσιμης αυτής καμπής στα δρώμενα του δήμου μας και ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και η ώρα να προσέλθουν μπροστά στο προσκήνιο όλες οι υγιείς δυνάμεις για να συστρατευθούμε προς ένα κοινό σκοπό, που αφορά το μέλλον όλων μας.
Είμαι έτοιμος να αναλάβω το βάρος και την ιστορική υποχρέωση να ηγηθώ μιας συνολικής ευρύτερης προσπάθειας όλων μας για να ανασύρουμε την περιοχή από την παρακμιακή πορεία της και να την μεταστρέψουμε προς μια πορεία Προόδου, Ανάπτυξης, Ασφάλειας, Προοπτικής, Διαφάνειας και Ευρύτερης συμμετοχής στα κοινά.
Όραμα μας είναι να φτιάξουμε ένα ΔΗΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ κοντά στον πολίτη που να αγγίζει και το τελευταίο μοναχικό κατοικούμενο σπίτι που έχει απομείνει στο πιο απόμακρο σημείο του Δήμου μας! Πρόταγμα μας είναι «ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ»!!! Είμαστε ταγμένοι στον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ την ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, παρατάξεις, ομαδικούς σχηματισμούς η τοπικές προελεύσεις. Καλώ όλους να ενώσουμε δυνάμεις για:
- ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ 
- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ
- ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
- ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
Όλοι μαζί με Όραμα, Εμπιστοσύνη, Εργατικότητα, Πρόοδο, Διαφάνεια και με ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
Γιάννης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας

Πηγή: best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου