Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Αμετάβλητα τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Οιχαλίας για το 2019

Αμετάβλητα να μείνουν για το 2019 τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, όπως και τα τέλη ύδρευσης - άρδευσης, εισηγείται ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα συζητήσει τα συγκεκριμένα θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του, μεθαύριο Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ.
Η επιτροπή προχώρησε στην πιο πάνω εισήγηση μετά από σχετικές εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην Οικονομική Επιτροπή η εκτίμηση για το 2019 ως προς τα έσοδα από τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού είναι ότι αυτά θα ανέλθουν σε 724.066,86 ευρώ. Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι τον περυσινό χρόνο οι δαπάνες της πιο πάνω υπηρεσίας που καλύφθηκαν από τα ανταποδοτικά έσοδα ανήλθαν σε ποσό 797.078,21 ευρώ.
Εξ άλλου, όσον αφορά τα τέλη ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, η εκτίμηση της αρμόδιας υπηρεσίας είναι ότι φέτος τα έσοδα αναμένεται να ανέλθουν στο ύψος των 667.676,83 ευρώ, ποσό που ισοσκελίζεται με το ύψος των προβλεπόμενων δαπανών, οι οποίες -σύμφωνα με την υπηρεσία- αναμένεται να ανέλθουν σε 667.676,83 ευρώ “καλύπτοντας έτσι το κόστος λειτουργίας της υπηρεσίας ύδρευσης - άρδευσης -αποχέτευσης”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου