Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Αυγούστου 2018 από τον Σύλλογο Βασιλικαίων Μεσσηνίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικαίων Μεσσηνίας «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το χρονικό διάστημα από 04.08 έως 13.08.2018 τις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις:
ΣΤΙΣ  4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΚΑΝΕ  ΤΟ «ΓΛΕΝΤΙ» ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΣΧΗΜΑ «ΣΠΟΝΔΕΣ».
ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΧΓΩΡΙΑΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΓΙΑΛΙ, ΜΕΤΑΛΑ, ΞΥΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΑΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΒΡΑΔΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΞΕΚΑΡΔΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑΙΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΩΝ.
ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ Η ΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.
ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 - 2018.
ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ  ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ».
Μέσα από τις στήλες αυτές το Τοπικό Συμβούλιο και ο Σύλλογός μας ευχαριστεί την πετυχημένη αυτή προσπάθεια των Γυναικών Μελιγαλά και εύχεται καλή συνέχεια στο σημαντικό αυτό έργο τους. 
Επίσης ο Σύλλογός μας ευχαριστεί όλους εκείνους που συνετέλεσαν να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα τόσες εκδηλώσεις όπως τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς, εκείνους που προσέφεραν προϊόντα για το γλέντι αλλά και τα παιδιά με τα «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ» που προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν τον Σύλλογο του χωριού τους.

Σύλλογος Βασιλικαίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου