Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ορίστηκαν νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Οιχαλίας

Νέους αντιδημάρχους όρισε χθες ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, με θητεία μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019. Είναι οι Αθανάσιος Κόλλιας, Ευστάθιος Τασιόπουλος, Γεώργιος Μακρυνιώτης (με αμοιβή), Γιάννης Ηλιόπουλος και Γεώργιος Μέρμηγκας (χωρίς αμοιβή). Αναπληρωτής του δημάρχου ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Γ. Ηλιόπουλος.
Ο κ. Κόλλιας είναι υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων, καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου. Ο κ. Τασιόπουλος ύδρευσης - αποχέτευσης, αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων και των Δημοτικών Ενοτήτων Είρας και Ανδανίας. Ο κ. Μακρυνιώτης τεχνικών έργων (εκτός ύδρευσης - αποχέτευσης), πολεοδομικού σχεδιασμού, καθαριότητας, περιβάλλοντος και της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας. Ο κ. Ηλιόπουλος διοικητικών θεμάτων, ανάπτυξης και προγραμματισμού, κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και της Δημοτικής Ενότητας Μελιγαλά. Ο κ. Μέρμηγκας κυκλοφοριακού, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας, παιδικών χαρών και της Δημοτικής Ενότητας Δωρίου.
Με την ίδια απόφαση ορίστηκαν εντεταλμένοι σύμβουλοι ο Γιάννης Μιτζάς για τον πρωτογενή τομέα, τις υποδομές και την απασχόληση και ο Ευθύμιος Βεργής για τις σχέσεις του δήμου με φορείς και δημότες που δραστηριοποιούνται και διαμένουν εκτός του δήμου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr
Σημ:  Το anodorio.blogspot.gr τους εύχεται καλή και παραγωγική θητεία και να εκπληρώσουν το έργο που υποσχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου