Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Ο. Δωρίου προς τους ομογενείς μας στον Παναμά

Το Δ.Σ. του Α.Ο Δωρίου «ο Δωριεύς»  αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους ομογενείς μας στον Παναμά, επιχειρηματίες και παντοτινούς φίλους του σωματείου μας κ. Αθανασόπουλο Αναστάσιο, Παπατσώρη Κωνσταντίνο και Κατσαμπάνη Κωσταντίνο, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία τους προς τον Αθλητικό Όμιλό μας, του ποσού των 3.000 δολαρίων.
Η αξιέπαινη αυτή πράξη τους έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς και υπάρχουν δυσχερείς συγκυρίες, πράγμα που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέσθηκαν στη σημερινή κοινωνία.
Η ανωτέρω χορηγία ενισχύει οικονομικά και ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια και αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι φίλοι μας χορηγοί,  εκτός από την επαγγελματική καταξίωση που διαθέτουν, διακρίνονται από αγαθοεργία, πατριωτικό πνεύμα και αληθινό αθλητικό ενδιαφέρον.
Έχοντας το βλέμμα μας στο μέλλον και με την προσοχή μας στραμμένη όχι απλά στη διατήρηση του Αθλητικού Ομίλου μας,  αλλά και στην ανάπτυξη και την  ενδυνάμωσή του, η δική σας συμπαράσταση ενισχύει το κουράγιο και την αποφασιστικότητά μας, ώστε να αναδείξουμε τη δυναμική που  έχει η ομάδα μας.
Ο Δωριέας Δωρίου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας και από τα σπλάχνα του έχουν βγει πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Διατηρεί τμήματα Ενηλίκων, παίδων και προπαίδων δίνοντας διέξοδο στην νεολαία της περιοχής μας.
Φέτος ο Δωριέας συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής, μιας και ιδρύθηκε το 1969
Πλέον η ιστορική μας ομάδα αγωνίζεται στον Μεσσηνιακό ποδοσφαιρικό στίβο με κινητήρια δύναμη και νέο ενισχυμένο «καύσιμο» στις δεξαμενές της ελπίζοντας σε επιτυχίες.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου