Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δωρίου στην αεροπορική επίδειξη

Τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Δωρίου είχαν την τύχη να δουν, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, την επίδειξη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-6Α της ομάδας "Δαίδαλος", στο Πολεμικό Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Κι εξέφρασαν στην "Ε" το θαυμασμό τους, ενώ κάποια απ’ αυτά δήλωσαν πως θέλουν να γίνουν πιλότοι.
Ο Ερμάλ από το Ψάρι, μας είπε ότι του άρεσε «όταν πήγαινε ψηλά ευθεία» και παρατήρησε: «Δε φοβάμαι, θέλω να γίνω πιλότος». Ο Εμάνουελ από τον Άγιο Γεώργιο. ανέφερε πως του άρεσε «όταν πήγαινε πολύ γρήγορα» και σημείωσε: «Ωραίο είναι να είσαι πιλότος, αλλά θέλω να γίνω δικηγόρος».
Ο Μάριος από το Χρυσοχώρι, είπε ότι θαύμασε «τα κόλπα που έκανε» και παρατήρησε πως «καλό είναι να είσαι, αλλά θέλω να γίνω γιατρός». Από το Δώριο η Τζούλια, μας απάντησε πως της άρεσαν «τα κόλπα που έκανε» και δήλωσε: «Φοβάμαι, θέλω να γίνω ηθοποιός».
Ο Παναγιώτης εξέφρασε το θαυμασμό του «όταν πήγαινε ευθεία ανάποδα» και σημείωσε: «Δε φοβάμαι, θέλω να γίνω πιλότος. Μαθαίνω από τον κύριο Θωμά το δάσκαλό μου». Η Χαρούλα μας είπε ότι της άρεσε, «με τα κόλπα που έκανε και που πήγαινε ανάποδα» και παρατήρησε: «Μου αρέσει να γίνω αεροσυνοδός, αλλά φοβάμαι».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου