Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας ο Κώστας Δημητρακόπουλος

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δημητρακόπουλος.
 Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Φίλες και φίλοι, 
με γνωρίσατε τα τελευταία τριάμισι χρόνια μέσα από την συμμετοχή μου στο Δημοτικό συμβούλιο, με συνεχείς παρεμβάσεις προτροπές και προτάσεις, στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του Δήμου όσο και των τοπικών κοινωνιών, στα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και στην αλληλεγγύη μου προς τους συνανθρώπους.
Στις εκλογές του Μαΐου για την τοπική αυτοδιοίκηση ας αποτελέσει για τον Δήμο μας, επιτέλους, ένα πεδίο συνεννοήσεως, συνεργασίας και συναίνεσης.
Μέσα από την δοκιμασία της κρίσης μάθαμε πολλά, ανακαλύψαμε πως η οργή και η απελπισία δεν οδηγούν πουθενά, ανακαλύψαμε ότι η εργασία είναι η αξία, που μαζί με τα πολλά χέρια μπορούν να κάνουν θαύματα.
Καταλάβαμε έστω και αργά ότι η αλληλεγγύη, το να προστρέχεις στον συνάνθρωπο, είναι η πραγματική ανθρωπιά που θα μας βγάλει στο ξέφωτο και ότι τίποτε δεν λύνεται από τον καναπέ ή την καρέκλα του καφενείου.
Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για το κάθε ευρώ και να μας νοιάζει που πηγαίνουν τα χρήματα του κάθε δημότη.
Συνειδητοποιήσαμε πως μόνο αυτοί που παλεύουν, εργάζονται σκληρά και διεκδικούν , είναι αυτοί που ανταμείβονται, είτε μιλάμε για δήμο είτε για ομάδες συνανθρώπων.
Βλέπουμε νέους ανθρώπους να επιστρέφουν στην επαρχία, να αρχίζουν να καλλιεργούν την γη, να δημιουργούν μεταποιητικές μονάδες ώστε το προϊόν να πάρει την υπεραξία που του αναλογεί, και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους.
Σήμερα, διψάμε για κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, ξέρουμε πολύ καλά πως ο τόπος μας δεν θα αλλάξει, αν δεν αλλάξουμε εμείς, ξέρουμε πως αυτό  θα έρθει μόνο από κάτω προς τα πάνω.
Ε λοιπόν,  ας κάνουμε μαζί το ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ"

Πηγή: meropitopik.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου