Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας ο Ηλίας Σακελλαριάδης

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας Ηλίας Σακελλαριάδης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σακελλαριάδη:
Έχοντας κατά νου το ρητό των αρχαίων Ελλήνων ότι: «η τιμωρία των ικανών που δεν ασχολούνται με τα κοινά είναι να διοικούνται από ανίκανους», θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των Δημοτών του Δήμου Οιχαλίας, διεκδικώντας την Δημοτική Αρχή και φιλοδοξώντας να επανορθώσω την λανθασμένη επιλογή που έκανα στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές. Το πιστεύω μου είναι ότι για να αναβαθμιστεί η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ασχοληθούν καινούργια πρόσωπα τα οποία δεν θα κατευθύνονται από κομματικές γραμμές και θα είναι καταξιωμένα στην Τοπική Κοινωνία. 
Παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες και οι πολίτες έχουν πολλά προβλήματα λόγω κρίσης, ας μην αφήσουμε αυτό τον τόπο στα χέρια επιτήδειων διαχειριστών της εξουσίας, που τον οδήγησαν στη μιζέρια και στην εξαθλίωση και εμφανίζονται σήμερα σαν σωτήρες.
Κάνω έκκληση να συμμετέχετε μαζί μου σε μια από κοινού προσπάθεια αναχαιτισμού της φθίνουσας πορείας αυτής της περιοχής και ανατροπής των δεδομένων που έχουν δημιουργήσει παλαιοκομματικές πολιτικές, νοοτροπίες, αντιλήψεις και πρακτικές". 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου