Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Καταργήσεις - συγχωνεύσεις σχολείων της Μεσσηνίας

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν χθες οι συγχωνεύσεις σχολείων που θα ισχύσουν από τη σχολική περίοδο 2011-2012. Για τη Μεσσηνία θα ισχύσουν τα εξής:
ΓΥΜΝΑΣΙΑ - ΛΥΚΕΙΑΤο Γυμνάσιο Μερόπης συνενώνεται με το Γυμνάσιο Μελιγαλά. Το Γυμνάσιο Κοπανακίου συνενώνεται με το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας. Οι Λυκειακές Τάξεις Λογγάς συνενώνονται με το Λύκειο Πεταλιδίου. Το Λύκειο Διαβολιτσίου συνενώνεται με το Λύκειο Μελιγαλά. Το 2ο Λύκειο Μεσσήνης συνενώνεται με το 1ο Λύκειο Μεσσήνης.
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑΤο 17ο Καλαμάτας συνενώνεται με το 12ο Καλαμάτας, 3ο Γαργαλιάνων και Μαραθόπολης με το 2ο Γαργαλιάνων, 4ο Μεσσήνης με 2ο Μεσσήνης, Προαστίου με 1ο Δυτικής Μάνης, Καλού Νερού με 1ο Κυπαρισσίας, Ψαρίου με Δωρίου, Αβραμιού με 3ο Μεσσήνης, Καρτερολίου με 1ο Μεσσήνης, Κ. Αμφείας με Θουρίας, Κορυφασίου με 1ο Πύλου, Μεταμόρφωσης με 2ο Χώρας, Ν. Κορώνης με Λογγάς, Σουληναρίου και Στενωσιάς με Χανδρινού, Χρυσοκελλαριάς με Χαρακοπιού.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
Το Νηπιαγωγείο Αβραμιού συνενώνεται με το 2ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης, Κ. Αμφείας με Θουρίας, Στενωσιάς, Χανδρινού, Χατζή με Σουληναρίου.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Επίσης καταργούνται τα Νηπιαγωγεία, Προαστίου, Αριστομένη, Κάτω Άμφειας.

3 σχόλια:

  1. to mono pou exw na pw einai ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντρεπομαι για τους ανθρωπους που μας κυβερνανε και αποφασιζουν για μας χωρις εμας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπου κληνει ενα σχολειο ανοιγει μια φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή