Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Μήνυμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Δωριτών ''ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ'' και του Προέδρου του Γιάννη Β. Πάλλα

Μήνυμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ»

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες
Το Νεοκλεγέν Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της 29/05/2022 για τη συμμετοχή τους και για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς, εκλέγοντάς μας ως μέλη του Δ.Σ.
Η Γενική συνέλευση της 29/05/2022 ήταν καθοριστική για τη συνέχιση του Συλλόγου.
Το πρώτο βήμα έγινε με την εκλογή μας, εναπόκειται πλέον σε εμάς να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της Γ.Σ., δρώντας συλλογικά και ενωτικά χωρίς ιδιοτέλεια για το καλό του χωριού μας.
Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι Αντιπροσωπευτική όλων των τάσεων και με αυτό το δεδομένο θα πορευτούμε.
Χρειάζεται όμως και η δραστηριοποίηση όλων των μελών του συλλόγου και κυρίως η εισδοχή Νέων Μελών.
Ευελπιστούμε και θα εργαστούμε για αυτό.
Ευχαριστούμε το προηγούμενο Δ.Σ., γιατί σε μία κρίσιμη φάση του Συλλόγου για μία δεκαετία, στάθηκε αντάξιο της αποστολής του.
Με την ελπίδα ότι θα πετύχουμε στην αποστολή μας προχωράμε με την συμπαράσταση όλων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ AΝΩ ΔΩΡΙΤΩΝ «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ»

Μήνυμα του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Δωριτών 
«ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ»
Γιάννη Β. Πάλλα
Το Συναισθηματικό μου δέσιμο, με τον Σύλλογο, ως ένα από τα ιδρυτικά του μέλη, σε μια κρίσιμη για την επιβίωσή του περίοδο, έκαμψε τις αντιστάσεις μου και αποφάσισα να συμμετάσχω στη κοινή προσπάθεια για τη συνέχισή του.
Δεν είχα στόχο τη θέση του Προέδρου και για αυτό πρότεινα να αναλάβει όποιος άλλος ήθελε από τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.
Η ομόφωνη όμως και πιεστική απαίτηση όλων των υπολοίπων μελών να αναλάβω την προεδρία, γιατί κατά την γνώμη τους, ήμουν η ενδεδειγμένη λύση στην παρούσα περίοδο μου επέβαλε την αποδοχή της πρότασης.
Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. προκύψει υποψηφιότητα αποδεκτή από τα μέλη του Δ.Σ. για τη θέση του Προέδρου, η παραίτησή μου από τη θέση αυτή είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη.
Η ολοένα και αυξανόμενη αναγνώριση της προσφοράς των ΝΤΡΕΔΩΝ στον αγώνα της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και στην αποκατάσταση της Ιστορικής αλήθειας επιβάλλουν την ύπαρξη του Συλλόγου και δραστηριοποίησή του και στον τομέα αυτό.
Το χωριό μας πλέον είναι σημείο αναφοράς και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον Δήμο, την Περιφέρεια και την Πολιτεία.
Ο Σύλλογος θα είναι αρωγός σε κάθε ενέργεια της δραστήριας Προέδρου του χωριού μας Αγγελικής για επιτυχία των προσπαθειών της όταν και όποτε χρειαστεί.
Η παρουσίαση των δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων του Συλλόγου μέσα από το άκρως επιτυχημένο Ιστολόγιο anodorio του συμπατριώτη μας Γιάννη Ανδριόπουλου, θα συνεχιστεί εφ’ όσον και ο Γιάννης το επιθυμεί. Η προσφορά του στον τομέα αυτό είναι αξιέπαινη, ανιδιοτελής και ανεκτίμητη.
Η έντυπη επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου έχει πλέον ξεπεραστεί από το διαδίκτυο.
Με αυτές τις σκέψεις - απόψεις σας χαιρετώ και ελπίζω στη συνδρομή όλων για το καλό του χωριού.

Γιάννης Β. Πάλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου