Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Καποδιστρίου 42 Αθήνα 10432
Τηλ.: 2105237450, 6977717182

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας την Κυριακή 27-2-2022.
Στην εκδήλωση, που ήταν λιτή λόγω της πανδημίας και έγινε με όλα τα υγειονομικά μέτρα, συμμετείχαν το Δ.Σ. και τα προεδρεία των Συλλόγων μας.
Δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε μετά από δύο χρόνια να ανταλλάξουμε ευχές και να συζητήσουμε για την περιοχή μας, τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας λόγω των περιοριστικών μέτρων.
Συμφωνήθηκε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να προκηρύξει σύντομα εκλογές και να συνεχίσουμε τη συνεργασία και τις δραστηριότητές μας.
Στη πίτα υπήρχαν τρία φλουριά και τυχεροί ήταν η Σμυρνή Αθανασία ταμίας του Συλλόγου Κεφαλοβρυσητών, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου Κοκλαίων και η Παναρκαδική Ομοσπονδία που μας παραχώρησε και μας φιλοξένησε στην αίθουσά της για την εκδήλωσή μας. 
Τα δώρα ήταν δύο τόμοι του ‘’ΝΤΡΕΔΕΣ - Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας’’ που μας προσέφερε ο Σταύρος Σταθόπουλος και το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα ‘’ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - 50 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ’’ που μας προσέφερε, ο συμπατριώτης μας υφυπουργός Παιδείας  Άγγελος Συρίγος.
Η πίτα ήταν προσφορά του συμπατριώτη μας Βλάχου Βασίλη (από το Ραυτόπουλο), που διατηρεί την αλυσίδα Βλάχος bakery & pastry τον οποίο ευχαριστούμε, όπως ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν για την εκδήλωσή μας και ελπίζουμε του χρόνου να επανέλθουμε όπως έχουμε καθιερώσει για την πίτα μας τόσα χρόνια!

         Το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου