Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Εγκαινιάστηκε το κτήριο της ζωαγοράς στο Κοπανάκι

Το κτήριο της ζωαγοράς στο Κοπανάκι εγκαινίασε την Κυριακή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι επιδίωξη της Περιφέρειας είναι να αναδείξει τις τοπικές οικονομίες συνδράμοντας με έργα, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή στον Δήμο Τριφυλίας υλοποιούνται και παράλληλα έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια έργα πολλών εκατομμυρίων. Δεσμεύτηκε δε ότι σύντομα θα προχωρήσει και το θέμα του αναδασμού στο Δώριο, με στόχο να παραμείνει ο νεαρός κόσμος της περιοχής στον τόπο του.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης εξέφρασε ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη και την Περιφέρεια γενικότερα για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή τους προς τον δήμο.
Χαιρέτισαν επίσης οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο θεματικός του ομόλογος Βασίλης Καπέλιος, ενώ παρεμβάσεις έγιναν από τους προϊσταμένους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Αντώνη Παρασκευόπουλο και του Τμήματος Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μεσσηνίας Ρούλα Ορφανού.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ Τάσος Σαρδέλης, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου