Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Εγγραφές στη Φιλαρμονική του Δήμου Οιχαλίας

Νέο ξεκίνημα για την Φιλαρμονική του Δήμου Οιχαλίας.
Με αρχιμουσικό τον κ. Δράμπαλη Αναστάσιο, μετά την περίοδο των αποκλεισμών της πανδημίας, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για το φιλόμουσο κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο.
Σκοπός της Φιλαρμονικής μας είναι να προάγει, να εξαπλώσει και να αναβαθμίσει το πολιτιστικό επίπεδο και τη μουσική παιδείας του τόπου μας. Στη Φιλαρμονική γίνεται διδασκαλία του οργάνου και της Θεωρίας της μουσικής με σκοπό, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων , την ένταξη των σπουδαστών στο μουσικό σώμα(μπάντα) η στα υποσύνολά της.
Διδάσκονται: Θεωρία της μουσικής, πνευστά όργανα (χάλκινα- ξύλινα) όπως: Φλάουτο, κλαρίνο, σαξόφωνο, τρομπέτα-κορνέτα, αλτικόρνο, ευφώνιο, τρομπόνι, τούμπα και κρουστά όπως: ταμπούρο, κάσσα, πιάτα και λύρα.
Στα τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι το επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικών γνώσεων. Τα μαθήματα, το όργανο και η στολή παρέχονται δωρεάν.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, από το 2015, έχει συνεχή και λαμπρή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας καθώς και στις Εθνικές Εορτές και Θρησκευτικές εκδηλώσεις.
Για τα παιδιά «μικρά και μεγάλα», για όλους τους δημότες, για τη μουσική μας παιδεία, παρέχουμε ευκαιρίες, ενισχύουμε τις κλίσεις και τις ικανότητες των παιδιών μας.
Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Δημιουργούμε μια νέα μουσική παράδοση.

Δήμος Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου