Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Άνω Δωριτών στις 31 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση
Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
στις 31 Οκτωβρίου 2021


Συμπατριώτισσες & συμπατριώτες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ», κατά τη συνεδρίαση της 6ης Σεπτεμβρίου τ.ε., σύμφωνα με τα άρθρα 10-15 του καταστατικού του Συλλόγου, εγκριθέντος από το πρωτοδικείο Αθηνών από 18/11/1981 και ισχύοντος σήμερα, αποφάσισε τη σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00΄.
Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής (Λ. Μεσογείων 415-417, Αγία Παρασκευή).
Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου καλούνται όλα τα μέλη του (τακτικά και έκτακτα), όπως παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, που θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την παρελθούσα τριετία (08/10/2018 έως 30/10/2021).
2. Έγκριση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την οικονομικά διαχείριση των πόρων του Συλλόγου, στην ίδια χρονική περίοδο.
3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της λήξασας θητείας του.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στον Σύλλογο.
5. Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε τεθεί προ συζήτηση.

Ο Σύλλογος Άνω Δωριτών, ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια από την ίδρυσή του, έχει ανάγκη τη συστράτευση όλων των συμπατριωτών μας. Χρειάζεται νέα δυναμική και ανθρώπους με νέες ιδέες, με κέφι και όραμα, οι οποίοι με τη βοήθεια και την εμπειρία των παλαιοτέρων, θα εγγυηθούν τη συνέχιση της 40χρονης ιστορίας του, την επιτυχή του πορεία και θα συμβάλλουν στην ανανέωσή του.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι υπάρχουν πολλοί νέοι, δραστήριοι και ικανότατοι, που μπορούν να προσφέρουν, μέσα από τη συμμετοχή τους στη Διοίκηση του Συλλόγου, στο χωριό μας Άνω Δώριο (Σουλιμά) που όλοι μας αγαπάμε και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό.
Θεωρούμε αναγκαία τη συμμετοχή, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του και χρειάζεται τη βοήθεια όλων των μελών του.
Η αγάπη μας για τον τόπο μας δεν πρέπει να περιορίζεται σε ανάμνηση ή νοσταλγία, αλλά σε στάση δημιουργίας.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00΄, στον ίδιο χώρο, χωρίς νέα πρόσκληση.

                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        O Πρόεδρος                                    Η Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Ι. Αλλαγιάννης                       Καλλιόπη Χατζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου