Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Οιχαλίας

Σε εορταστικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/12 στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Τ.Κ. Μελιγαλά η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Οιχαλίας
Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Μελιγαλά όπου οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με διάφορες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, όπως εορταστικό μακιγιάζ, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γράμματα και επίσκεψη στο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη με τους ταράνδους τους, τραμπολίνο και άλλες δραστηριότητες. 
Στη συνέχεια η Φιλαρμονική του Δήμου Οιχαλίας και το ωδείο Μελιγαλά μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα ερμηνεύοντας τοπικά κάλαντα και παραδοσιακούς εορταστικούς ρυθμούς. 
Μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Μελιγαλά παρουσίασε ένα Χριστουγεννιάτικο Δρώμενο με παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους χορούς, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης με την παρέα του μοίρασαν δωράκια στους μικρούς μας φίλους. Με το πέρας των εκδηλώσεων μοιράστηκαν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους. 
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας με την συμμετοχή του Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ. Μελιγαλά, της Φιλαρμονικής του Δήμου Οιχαλίας, του Ωδείου Μελιγαλά, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Μελιγαλά, του Χορευτικού Συλλόγου Μελιγαλά, του Συλλόγου Γυναικών Μελιγαλά, του Συλλόγου εν Αθήναις Μελιγαλαίων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μελιγαλά, Δημοτικού Σχολείου Μερόπης, Γυμνασίου και Λυκείου Μελιγαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου