Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Αλέξη Χαρίτση στη δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Δήμαρχο Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης
Η Δήμαρχος Οιχαλίας αφού ευχαρίστησε τον κ. Χαρίτση για την επίσκεψη του, πέραν των άλλων, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», δημιούργημα του κ. Χαρίτση, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό και εργαλείο ανάπτυξης για τους δήμους της χώρας, καθώς επίσης και στις χρηματοδοτήσεις που έλαβε ο Δήμος Οιχαλίας κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υπουργός της απερχόμενης Κυβέρνησης. 
Ο κ. Χαρίτσης ανέφερε ότι θα συνεχίσει την κοινή προσπάθεια που είχε ξεκινήσει με τον προκάτοχό της κας. Γεωργακοπούλου, προκειμένου να γίνουν γρήγορα σημαντικά έργα στο δήμο και να υλοποιηθούν όλα όσα ο ίδιος είχε προγραματίσει για το δήμο ως υπουργός Εσωτερικών. 
Η συνάντηση έγινε παρουσία Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου και ολοκληρώθηκε με μία κοινή ευχή, να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ νέας Δημοτικής Αρχής και κου. Χαρίτση, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δήμος Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου