Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Άνω Δωριτών στις 7-10-2018

Πρόσκληση 
Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 
στις 7 Οκτωβρίου 2018 

Συμπατριώτισσες & συμπατριώτες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ», κατά τη συνεδρίαση της 5ης Σεπτεμβρίου τ.ε., σύμφωνα με τα άρθρα 10-15 του καταστατικού του Συλλόγου, εγκριθέντος από το πρωτοδικείο Αθηνών από 18/11/1981 και ισχύοντος σήμερα, αποφάσισε τη σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.00. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, Μεσογείων 415-417, Αθήνα
Σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί όλα τα μέλη του (τακτικά και έκτακτα), όπως παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, που θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την παρελθούσα διετία (09/10/2016 έως 06/10/2018). 
2. Έγκριση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την οικονομικά διαχείριση των πόρων του Συλλόγου, στην ίδια χρονική περίοδο. 
3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της λήξασας θητείας του. 
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στον Σύλλογο. 
5. Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε τεθεί προ συζήτηση. 

Ο Σύλλογος Άνω Δωριτών έχει ανάγκη τη συστράτευση όλων των συμπατριωτών μας. Χρειάζεται ανθρώπους με νέες ιδέες, με κέφι και όραμα, οι οποίοι με τη βοήθεια και την εμπειρία των παλαιοτέρων, θα εγγυηθούν τη συνέχιση της 37χρονης ιστορίας του, την επιτυχή του πορεία και θα συμβάλλουν στην ανανέωσή του. 
Γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν πολλοί νέοι, δραστήριοι και ικανότατοι, που μπορούν να προσφέρουν, μέσα από τη συμμετοχή τους στη Διοίκηση του Συλλόγου, στο χωριό μας Άνω Δώριο (Σουλιμά) που όλοι μας αγαπάμε και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό. 
Θεωρούμε επιβεβλημένη τη συμμετοχή όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες. 
Η αγάπη μας για τον τόπο μας δεν πρέπει να περιορίζεται σε ανάμνηση ή νοσταλγία, αλλά σε στάση δημιουργίας
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.00, στον ίδιο τόπο, χωρίς νέα πρόσκληση.

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         O Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας 
Δημήτριος Ι. Αλλαγιάννης                               Νικόλαος Φ. Κόλλιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου