Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ: Ξεκινάμε σήμερα.... Θα είμαστε και αύριο...

Σήμερα 26/ 04/2018 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ. Με τη συμμετοχή αρκετών συγχωριανών μας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, οι οποίοι  με την παρουσία τους έδειξαν την έμπρακτη  υποστήριξη  και αγάπη προς τον Σύλλογό μας.
Ξεκινάμε όλοι μαζί τη δράση και την προσπάθεια, για μια νέα πορεία στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Μεσσηνίας.
Βασικά χαρακτηριστικά του νέου Δ.Σ., είναι η εσωτερική δημοκρατική λειτουργία της, με διαφάνεια, δικαιοσύνη, αξιοκρατία. Βασικές αρχές για τη σωστή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος.
Καταφέραμε, ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να οικοδομήσουμε ξανά τον Σύλλογό μας και με τη βοήθεια των συμπατριωτών μας να  έχουμε σήμερα μια ενότητα δύναμης, ευθύνης και προοπτικής.
Δεν φοβόμαστε και προχωράμε. Δεν έχουμε παλιές αγκυλώσεις και εμμονές! Όραμά μας... η επάνοδος της ομάδας μας, εκεί που ήταν... εκεί που πρέπει... εκεί που της αξίζει.
Δεχόμαστε προτάσεις και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου μας. Δεχόμαστε να παίρνουμε την όποια οικονομική βοήθεια. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, αρκεί να  θέλουμε.
ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
Δεν δεχόμαστε όμως να μένουν πολλοί απαθείς θεατές σε μια προσπάθεια λίγων, για  το καλό του Συλλόγου μας και των ποδοσφαιριστών μας.
Θέλουμε, την  έμπρακτη υποστήριξή σας, γιατί εσείς μπορείτε  και 'μεις θέλουμε και το θεωρούμε μέγιστη υποχρέωση για τον τόπο μας και για τους νέους μας!!!

                                  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου