Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αγίου Γεωργίου

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Μαρτίου 2018, ο Σύλλογος Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δωρίου.
Ο Σύλλογος προτίμησε να κάνει τον χορό του κοντά στους συμπατριώτες που διαμένουν μόνιμα στον τόπο μας και όχι στην Αθήνα, όπως κάνουν άλλοι σύλλογοι.
Ο Λεωνίδας Παπακώστας, ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, εκ μέρους του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κι ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν και χόρεψαν με τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του Λεωνίδα Παπακώστα και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος και επέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες, οι αντιδήμαρχοι Οιχαλίας κ.κ. Αθανάσιος Κόλλιας, Γεώργιος Μέρμηγκας και Ανδρέας Τσουκαλάς, ο δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δωρίου κ. Αριστείδης Ηλιόπουλος, η εκπρόσωπος της Τ.Κ. Άνω Δωρίου κα Αγγελική Θεοχάρη, από τον Σύλλογο Άνω Δωριτών ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Αλλαγιάννης, η ταμίας κα Όλγα Δ. Δεδεμάδη και ο γραμματέας κ. Νικόλαος Φ. Κόλλιας, και ο πρώην δήμαρχος Αετού κ. Δημήτριος Βόγκας
Το anodorio.blogspot.gr συγχαίρει τον Σύλλογο Αγίου Γεωργίου για τη διοργάνωση και παρουσιάζει τρία βίντεο από την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου