Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη από τον Σύλλογο Κυπαρισσίων και την ''Τριφυλιακή Εστία''

Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά»
Περιοδικό «Τριφυλιακή Εστία» 

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι,
Ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» και το περιοδικό «Τριφυλιακή Εστία», συνεχίζοντας την προσπάθειά τους να φέρουν πιο κοντά τους συμπατριώτες μας στη στέρεη βάση της πολιτισμικής μας ταυτότητας και των παραδόσεών μας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση - επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, μοναδικού ενδιαφέροντος και σπουδαιότητας, στον οποίο θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να ξεναγηθούμε από τον αρχαιολόγο καθηγητή κ. Πέτρο Γ. Θέμελη.
Θα ξεκινήσουμε από την Κυπαρισσία με λεωφορείο στις 16:30 με προορισμό, αρχικά, το μουσείο για μία σύντομη περιήγηση (17:30-17:50) και στη συνέχεια τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου και θα πραγματοποιηθεί η ξενάγηση (18:00-20:00).
Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση και φαγητό στο διπλανό χωριό Μαυρομμάτι Ιθώμης και επιστροφή το βράδυ στην Κυπαρισσία.
Συμβολική τιμή 13 ευρώ για τα έξοδα μετάβασης και για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο.
Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Ρούλα Τσατσάκου 6932.474529
Παναγιώτης Λούτος 6977.717182
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος 6946.068912
Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς.

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου
Ρούλα Τσατσάκου - Πρόεδρος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος - Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κορμάς - Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτης Λούτος - Ταμίας, Πέτρος Δεδούσης, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Δημήτρης Ντρούλιας - Μέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου