Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Στις 20 Αυγούστου η 2η επέτειος εγκαινίων του Αϊ -Θόδωρου στη Νέδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο, στις 20 Αυγούστου 2016

Στη Νέδα, στον Αϊ - Θόδωρο, θα γίνει πανηγύρι
κι απ΄ το χορό το δυνατό… θα «πέσει» το γεφύρι.
Ο κάθε φίλος που θα ΄ρθει θα ειπεί κι ένα τραγούδι
κι από το κέφι θα καεί όλο το πελεκούδι.

   Ανακοινώνουμε στους συμπατριώτες μας, στους κατοίκους των περιχώρων της Νέδας, καθώς και σε όλους τους γνωστούς και φίλους ότι την παραπάνω ημερομηνία (Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016) θα γιορτάσουμε πανηγυρικά τη 2η Επέτειο των Εγκαινίων του νεόδμητου Ιερού Ναού του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη στη Νέδα και σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική μας εκδήλωση.
   Χρέος και ιερό καθήκον όλων μας είναι σε κάθε εορταστική εκδήλωση να κρατάμε ψηλά και αναμμένη τη Δάδα των Ηθών, Εθίμων και Παραδόσεων του Τόπου μας, γι’  αυτό μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει φαγοπότι και ολοήμερο γλέντι.
   Η μαγευτική Νέδα, το παραδεισένιο ποτάμι του τόπου μας, στα γάργαρα νερά της οποίας δροσιζόντουσαν οι Αρχαίοι Θεοί και λουζόντουσαν οι Νεράιδες, είναι ο αγαπημένος μας χώρος προσευχής και αναψυχής και πιστεύουμε ότι αξίζει κάθε καλοκαίρι να ανταμώνουμε εκεί, να εκκλησιαζόμαστε στον προαναφερόμενο Ι. Ναό - ο οποίος ανεγέρθη με τη στήριξη, την αγάπη και τη συνδρομή όλων σας - να βλεπόμαστε, να ανταλλάσσουμε ευχές, να αναθερμαίνουμε τις σχέσεις μας, να ψυχαγωγούμαστε και γενικά να παίρνουμε μια δροσερή ανάσα, ώστε να μπορούμε καλύτερα να συνεχίσουμε τον δύσκολο, αλλά πολύ όμορφο αγώνα της ζωής.
   Θα σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά και πολλή αγάπη.
   Καλή αντάμωση και καλή διασκέδαση.

Καλλίτσαινα, 25 Ιουλίου 2016

Με ιδιαίτερη τιμή
Δημήτρης Γεωργόπουλος
Τηλ. 2761051547 - 6977666105

   Υ.Γ. 1) Παρακαλείται ο καθένας να ανακοινώσει στο περιβάλλον του την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης.
  2) Όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τη διαδρομή προσέλευσης στον Ναό, τους πληροφορούμε ότι αυτή γίνεται, για τους προσερχόμενους από:
   α) τον νομό Μεσσηνίας, μέσω του χωριού Πλατάνια και
   β) τον νομό Ηλείας, μέσω του χωριού Αρχαίας Φιγαλείας (Παύλιτσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου