Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του ''Μορέα'' για τη χιονόπτωση στον αυτοκινητόδρομο

Ανακοίνωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την πυκνή χιονόπτωση, που επικρατεί σε διάφορα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και τα οποία έχουν ουσιαστικά αποκλείσει πολλούς οδηγούς σε Νεμέα, διόδια Βελιγοστής και Παραδείσια εξέδωσε χθες αργά το βράδυ η Μορέας Α.Ε.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από τις πρωινές ώρες σήμερα σημειώνονται έντονες χιονοπτώσεις σε ολόκληρη την περιοχή του αυτοκινητοδρόμου, ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου.
Το προσωπικό της ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε., συνδράμει τις Αρχές για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα δύσκολων καιρικών φαινομένων και των κυκλοφοριακών προβλημάτων που αυτά είχαν ως συνέπεια.
Η Ελληνική Αστυνομία από τις 16:00 έχει απαγορεύσει την κίνηση φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο καθώς και σε άλλες εθνικές οδούς.
Η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία στο τμήμα Παραδεισίων - Τσακώνας όπου υπάρχει προσωρινή διακοπή με εντολή της Τροχαίας ενόσω είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες αποκατάστασης.
Η είσπραξη διοδίων έχει προσωρινά ανασταλεί σε όλους τους Σταθμούς Διοδίων του αυτοκινητοδρόμου.
Οι οδηγοί παρακαλούνται στο μέτρο του δυνατού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και, εφόσον είναι αναγκαίες, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών".

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου