Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Υποψήφια δήμαρχος Οιχαλίας η Ελένη Αλειφέρη

Την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Οιχαλίας ανακοίνωσε και επισήμως η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη.
 Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Αλειφέρη:
"Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Οιχαλίας
Μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις με πολίτες του Δήμου μας, την πλειοψηφία του συνεργατών του συνδυασμού μας, πολλών άλλων αυτοδιοικητικών στελεχών και ξεπερνώντας κάποιες  προσωπικές μου και μόνο αντιξοότητες, συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής ψηφοδελτίου. 
Τα πολλαπλά και διαρκώς διογκούμενα προβλήματα της περιοχής,  ο ρόλος που οφείλει αλλά  και μπορεί να διαδραματίσει ο Δήμος στην αντιμετώπισή τους,  μας επιβάλλουν να αποδεχθούμε την κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί. 
Την ευθύνη της συμμετοχής και της συνεισφοράς.
Πιστεύω ότι με την ενότητα όλων των πολιτών και  των αυτοδιοικητικών στελεχών του Δήμου μας, μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε,  αξιοποιώντας τη δυναμική της κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ώστε  να δώσουμε προοπτική στο  τόπο και στους πολίτες όπως μας αξίζει. Πρέπει να διεκδικήσουμε και μπορούμε να πετύχουμε, συμμετοχή στην  ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής.  Το δικαιούμεθα. 
Καλώ όλους να συστρατευθούν μαζί μας  βάζοντας στο περιθώριο αγκυλώσεις και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, με αλληλεγγύη και γνώμονα πάνω από όλα το συμφέρον των συμπολιτών μας, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.  
ΣΤΟΧΟΣ 
Η Ενότητα, η Δημιουργία, η Αλληλεγγύη, η Προοπτική στο Δήμο Οιχαλίας"

Μελιγαλάς 11 Μαρτίου 2014  
Ελένη Αλειφέρη- Καραθανάση 
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Οιχαλίας

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου