Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση στο Διοικητήριο Μεσηνίας

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο η καθιερωμένη δεξίωση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Π.Σ. κ. Νικόλαος Πατσαρίνος, ο Πρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος κ. Δημήτριος Μανιατάκης και πολλοί εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων του τόπου. Το φλουρί έτυχε ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας  κ. Γεώργιος Ράλλης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, στο μήνυμά του τόνισε ότι η χώρα μας ζει μια πρωτοφανή κρίση. Όμως το 2013 μας έκανε πιο σοφούς και πιο αλληλέγγυου. Ο κ. Αλευράς, αφού πραγματοποίησε μια σύντομη ανασκόπηση του 2013 και των γεγονότων που το σημάδεψαν, ευχήθηκε το Νέο Έτος να μας χαρίσει υγεία, ευημερία, κοινωνική συνοχή και οικονομική ανάκαμψη. Να είναι το 2014 ένα έτος αναγέννησης της χώρας. Με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου μας, αξιοποιώντας τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα που είναι η ανάπτυξη. Στοχεύοντας ψηλότερα, θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά, μεθοδικά και με όραμα για το μέλλον.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Αλευράς ευχήθηκε σε όλους τους Μεσσήνιους και τους απανταχού ομογενείς Καλή Χρονιά, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προκοπή, αλλά και παγκόσμια ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου