Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Δωριτών

Το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ», με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν στην γενική συνέλευση της 14ης Οκτωβρίου 2012 και τίμησαν με τη ψήφο τους τα μέλη του.
Θέλει να διαβεβαιώσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι θα είναι ανοιχτό σε κάθε πρόταση συνεργασίας που γίνεται για το καλό του Συλλόγου και του χωριού.
Επίσης καλεί όλα τα μέλη του (Τακτικά, Έκτακτα και Επίτιμα) να συστρατευτούν μαζί του, με πνεύμα καλόπιστης κριτικής και αγάπης, για να επιτευχθεί ο στόχος του που είναι η σύσφιξη των σχέσεών μας και η αναβάθμιση και προβολή του χωριού μας που όλοι μας αγαπάμε και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό.
«Η ισχύς εν τη ενώσει». Το Σουλιμά είναι μικρό, ο Σύλλογος μικρός, η ψυχή μας όμως είναι μεγάλη. Οραματιζόμαστε ένα χωριό ζωντανό, ευπρεπισμένο, καλοδιατηρημένο και μονοιασμένο.
Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν και πολύ λίγα αυτά που μπορεί να μας χωρίζουν.
Ας συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο πατριωτικό παλμό να αναδείξουμε το χωριό μας, την ιστορία του, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.
Η αγάπη μας για τον τόπο μας δεν πρέπει να περιορίζεται σε ανάμνηση ή νοσταλγία, αλλά σε στάση δημιουργίας.
Ευχόμαστε σε όλους καλό Χειμώνα, υγεία, δύναμη και πολλές αντοχές στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο