Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τον Οκτώβριο στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Παραδείσια - Τσακώνα

Μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται τελικά να δοθεί στην κυκλοφορία το πολύπαθο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Παραδείσια - Τσακώνα, με την παράκαμψη στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης: Αυτό οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου σε επίσκεψη στο έργο του αρμοδίου διευθυντή του υπουργείου Υποδομών Γ. Καρνέση.
Η καθυστέρηση αυτή, η νέα παράταση, οφείλεται κυρίως στα ηλεκτρομηχανολογικά του έργου, στα φώτα που πρέπει να μπουν στο "κατ-εντ-κάβερ" και στο ημιστέγαστρο - τα οποία για λόγους ασφαλείας πρέπει να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Η καθυστέρηση στην παραγγελία τους και το γεγονός ότι πρέπει να έρθουν από το εξωτερικό πηγαίνει το έργο προς τα πίσω, ενώ ήταν να παραδοθεί τέλη Σεπτεμβρίου.
Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η ασφαλτόστρωση στην παράκαμψη και θα προχωρήσει η διαγράμμιση και η σήμανση. Τα στηθαία ασφαλείας έχουν ήδη τοποθετηθεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι από την παράκαμψη των 1.000 περίπου μέτρων στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, εκεί όπου θα φτιαχτεί η εντυπωσιακή τοξωτή μεταλλική γέφυρα, θα περνούν όλα τα οχήματα, και τα φορτηγά και τα λεωφορεία.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου