Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δελτίο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για τον δρόμο Τρίπολης Καλαμάτας

Καλαμάτα 3-4-2012

Σήμερα επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, ο Δ/ντής της ΕΥΔΕ κ. Καρνέσης Ιωάννης και τον ενημέρωσε σχετικά με την ολοκλήρωση του εθνικού δρόμου.
Ο κ. Αλευράς έθεσε το θέμα που έχει προκύψει στον κόμβο του Πηδήματος και ζήτησε την επίλυσή του. Ο κ. Καρνέσης τόνισε ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό και προέκυψε από την άρνηση ολίγων ιδιοκτητών να παραχωρήσουν την ιδιοκτησία τους.
Ως δεύτερο θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε την αποκατάσταση του προβλήματος στον εθνικό δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας στη θέση Δερβένι.
Ο κ. Καρνέσης τον διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα δηλαδή η εκτέλεση της μελέτης που προβλέπει την πασσάλωση του συγκεκριμένου κομματιού και θα ολοκληρωθεί περί το τέλος Αυγούστου.
O Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι σε μήκος 23.000 τ.μ. περίπου κατά μήκος της εθνικής οδού, θα πρέπει να βελτιωθεί ο ασφαλτοτάπητας, ώστε να μειωθεί η επικινδυνότητά του, η οποία έχει προκληθεί από την καθημερινή χρήση βαρέων οχημάτων της αναδόχου εταιρείας που κατασκευάζει το έργο.
Τέλος ο κ. Καρνέσης ανέφερε ότι ο δρόμος Τρίπολης - Καλαμάτας θα παραδοθεί σε κυκλοφορία μέχρι τον κόμβο του Πράκτικερ στο τέλος Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου