Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Δωρίου Αντώνη Τάκη

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε για την προβολή του τόπου μας αλλά και την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που προσφέρετε. Σας στέλνω ένα ευχαριστήριο που δημοσιεύω στην Ελευθερία σήμερα:

Συνδημότισσες, συνδημότες,
Απευθύνομαι σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, για να σας εκφράσω δημόσια την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που σε αυτό το δύσκολο αγώνα ήμασταν πραγματικά ενωμένοι.
Όλοι μαζί, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες, από τα βάθη της καρδιάς μας για την εμπιστοσύνη σας στον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» του Φίλιππου Μπάμη. Επίσης σας ευχαριστώ θερμά που με αναδείξατε πρώτο σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Δωρίου δίνοντας την καλύτερη απάντηση στους «γνωστούς - άγνωστους» συκοφάντες και λασπολόγους που προσπάθησαν επί 8 χρόνια να ποινικοποιήσουν την επιτυχία της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου Δωρίου.
Με τη δική σας συμμετοχή θα συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση της δημιουργικότητας μέσα από το Δημοτικό συμβούλιο του νέου Δήμου Οιχαλίας για το καλό του τόπου μας αλλά και όλων των δημοτών του νέου Καλλικρατικού Δήμου.