Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Φίλιππος Μπάμης - Ο πρώτος Δήμαρχος του νεοσύστατου Δήμου Οιχαλίας

Στις χθεσινές επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές για το νεοσύστατο Δήμο Οιχαλίας οι πολίτες εξέλεξαν νέο Δήμαρχο τον Φίλιππο Μπάμη με ποσοστό 53,58% και ψήφους 5.175 έναντι ποσοστού 46,42% της Ελένης Αλειφέρη και ψήφων 4.483.
Το anodorio.blogspot.com συγχαίρει τον πρώτο Δήμαρχο του Δήμου Οιχαλίας για την νίκη του και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

ΜΠΑΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

- Γεννήθηκε στο Δεσύλλα Μεσσηνίας.
Σπουδές:
Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και της Νομικής Σχολής Αθηνών (Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω)
Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Διαβολιτσίου.
Εργασία:
Επιχειρηματίας. Συμμετέχει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας Α.Ε. (εταιρεία εισηγμένη στο Χ.Α.Α. από το 1990), Πρόεδρος της Α.Ε. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΠΑΜΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, Πρόεδρος της Α.Ε. ΜΠΑΚΑΡ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
Κοινωνική συνδικαλιστική δράση:
Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ). Πρόεδρος του Ιδρύματος «ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ». Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εισαγωγέων και Εξαγωγέων Προϊόντων Χάλυβος. Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνος. Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Δεσυλλαίων Μεσσηνίας. Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκάλη.
Χόμπι:
- Πιλότος, Ιστιοπλόος.
Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Οικονόμου και έχει 2 παιδιά, την Αγγελική – Οικονομολόγο και την Τόνια – Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.