Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Συνάντηση των Δ.Σ. των Συλλόγων της Ομοσπονδίας Τριφυλίας

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Δ.Σ. των Συλλόγων της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, σε ταβέρνα στο Καλό Νερό. 
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η σύσφιξη των σχέσεων, η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση της λειτουργίας της Ομοσπονδίας. 
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρός της, κ. Παναγιώτης Λούτος, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Σύλλογο Κυπαρισσίων «Η ΑΡΚΑΔΙΑ», του οποίου είναι ταμίας. 
Ο κ. Λούτος τόνισε ιδιαίτερα πως η Ομοσπονδία θέλει τους συλλόγους κοντά της και τα όποια προβλήματά τους να εκθέτονται σε αυτήν για να λάβουν την απαιτούμενη βοήθεια, αν είναι εφικτό. Όσοι σύλλογοι ήταν κοντά στην Ομοσπονδία βοηθήθηκαν, όσο κι αν αυτό δεν φαίνεται. 
Επίσης τόνισε πως η συνάντηση αυτή γίνεται για πρώτη φορά και θα έχει την ανάλογη συνέχεια σε διαφορετικό τόπο κάθε χρόνο, σε κάθε χωριό της Τριφυλίας. Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλους και του χρόνου αναμένεται η υλοποίησή της.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος και γεν. γραμματέας του Συλλόγου Καλονεριτών, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών «Η ΕΡΑΝΗ», κ. Ευστάθιος Χαρτάλος, η Β΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών, κα Μαρία Λιακάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλονεριτών, κ. Κων/νος Νασόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοκλαίων, κ. Γεώργιος Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλίτσαινας, κ. Δημήτριος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αετού, κ. Σταύρος Αργυρόπουλος και ο επίτιμος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., κ. Δημήτριος Μητρόπουλος, από το Αρτίκι.
Προτάθηκαν διάφορα θέματα που πρέπει η Ομοσπονδία να προωθήσει, όπως η ανάδειξη θεμάτων που προβάλουν την Τριφυλία και η μεγαλύτερη επαφή μεταξύ των Συλλόγων μέσω διαδικτύου, από τον κ. Παπακωνσταντόπουλο, η ανάθεση σε ειδικούς επιστήμονες την εγγραφή της ιστορίας της Τριφυλίας, από τον κ. Γιαννακόπουλο, η διεκδίκηση κονδυλίων ΕΣΠΑ, από τον κ. Μητρόπουλο κ.α.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Συλλόγων: Ελαιωτών «ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ», Λατζουναταίων, Αρμεναίων, Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ», Πλατανιτών, Ραυτοπουλαίων, Κεφαλοβρυσητών (Ρίπεσι), Χαλαζονιτών, Σιτοχωριτών, Πτέρης (Σκλαβέικα). Παρευρέθηκαν ακόμη ο κ. Γιάννης Ρούσσης δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου από το Κοπανάκι, και ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Πλατανίων, κ. Παναγιώτης Καραγιάννης.

Γιάννης Ανδριόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου