Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

10 χρόνια anodorio

Σήμερα 17 Μαρτίου συμπληρώθηκαν 10 χρόνια λειτουργίας του ιστολογίου anodorio, που ξεκίνησε δειλά δειλά στις 17 Μαρτίου 2009.
Από την πρώτη στιγμή το αγκάλιασαν όλοι οι Σουλιμαίοι και Σουλιμοχωρίτες, όλοι οι Τριφύλιοι και οι Μεσσήνιοι που είναι διασκορπισμένοι στην υφήλιο.
Το ιστολόγιο προβάλει θέματα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής που αφορούν την παράδοση, την ιστορία, τον πολιτισμό, δράσεις του Δήμου μας και του Συλλόγου μας και γενικά ενημερώνει για τα δρώμενα του τόπου μας. Επίσης προβάλει ατομικές δράσεις που στόχο έχουν την προβολή και την αξιοποίηση του χωριού μας και του τόπου μας.
Είναι ο συνδετικός κρίκος της ομογένειας με τη γενέτειρα γιατί φέρνει τους συμπατριώτες μας ανά τον κόσμο κοντά στον τόπο που γεννήθηκαν και αγαπούν, μαθαίνοντας άμεσα τα νέα του χωριού μας.
Στα 10 χρόνια η σελίδα του ιστολογίου ξεπέρασε τις 557.000 προβολές με 1677 θέματα και 350 βίντεο
Στην προσπάθεια ανάδειξης του χωριού μας και της περιοχής μας βοήθησαν πολλοί φίλοι, στέλνοντας θέματα, ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο κλπ., τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα.
10 χρόνια μόνο καλά λόγια ακούω και σας ευχαριστώ όλους θερμά. Στα χρόνια αυτά το ιστολόγιο βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Άνω Δωριτών και την Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, για την ανιδιοτελή του προσφορά στο χωριό μας και την περιοχή μας.
Ευχαριστώ όλους σας, από καρδιάς, που κάνατε το ιστολόγιο απαραίτητο μέσο ενημέρωσης στην καθημερινή σας ζωή.
Τα διαχρονικά συγκινητικά σας μηνύματα μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια για όσα χρόνια, Θεού θέλοντος, οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν.
ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!!!
Παρακάτω παρουσιάζω το πιο δημοφιλές βίντεο του ιστολογίου:
Έχει 81.600 προβολές (Κτηνοτροφία - Βοσκός παίζει φλογέρα).

Γιάννης Αλ. Ανδριόπουλος

2 σχόλια: