Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Κινητοποίηση στο Κοπανάκι για την επικείμενη κατάργηση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος


Απόψε το βράδυ στις 7:30 μ.μ. μάλιστα φορείς απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος στο Κοπανάκι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Την ώρα που η εγκληματικότητα και η ασυδοσία των κακοποιών ζει και βασιλεύει αποφασίζονται συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων ...
Αγαπητοί Συνδημότες,
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις προσεχείς ημέρες θα προχωρήσει στη συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων και ανάμεσα σε αυτά και του Κοπανακίου.
Αυτό όπως αντιλαμβάνεσθε πλήττει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και μειώνει κατακόρυφα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κοπανακίου εξυπηρετεί είκοσι Τοπικές Κοινότητες (ΔΕ Αετού και Δωρίου) και η συγχώνευσή του θα αυξήσει επικίνδυνα την παραβατικότητα και την ασυδοσία των κακοποιών.
Τα ζητήματα λειτουργικού κόστους πρέπει να τίθενται σε δεύτερη μοίρα από τα εγκλήματα κατά ζωής και περιουσίας των πολιτών.
                               Σας καλούμε
Την Πέμπτη 3-12-2015 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του    Δημαρχείου στο Κοπανάκι να διαμαρτυρηθούμε για τις αποφασισμένες αλλαγές και μάλιστα ερήμην των τοπικών κοινωνιών.
Φθάνει πια
Έχουμε και δικαιώματα".
Δημοτικοί Σύμβουλοι ΔΕ Αετού
Τοπικά Συμβούλια και εκπρόσωποι Τ.Κ
Εμπορικός Σύλλογος Κοπανακίου
Σύλλογος Γυναικών ΚΑΛΛΕΙΠΑΤΕΙΡΑ
Αθλητικός Όμιλος “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”
Σύλλογος Πολυτέκνων
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κοπανακίου
Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου