Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας - Βραβεύσεις (19-1-2015)

Την πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο «STANLEY» στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας, ο Γεν. Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Μπαζίγος Παναγιώτης με τον ταμία κ. Μπράταλο Ιωάννη καθώς και εκπρόσωποι άλλων Μεσσηνιακών Συλλόγων και πολλοί συμπατριώτες και φίλοι.
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος και ο απεσταλμένος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου, ο Αρχιμανδρίτης κ. Σεραφείμ καθώς και ο συμπατριώτης μας πατέρας Νικόλαος Αργυρόπουλος.
Παραβρέθηκαν επίσημα προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Τάκης Κατσίβελας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Μαντάς Περικλής και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρονάς Άγγελος οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό.
Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε από την Ομοσπονδία και του απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της κ. Παναγιώτη Λούτο, ο καθηγητής Αστροφυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Κανάρης Τσίγκανος.
Τον κ. Καθηγητή προσφώνησε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής κ. Νίκος Βορρές. 
Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον κ. Τσίγκανο slides με θέμα «Η γη από το διάστημα και η θέση του ανθρώπου στο σύμπαν», το οποίο ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.
Τέλος τυχερή της εκδήλωσης, της έτυχε το φλουρί της πίτας, ήταν η κυρία Σοφία Μπεκιάρη από το Σιτοχώρι που αντιστοιχούσε σε μια πολυκαφετιέρα προσφοράς της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου