Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Εκδρομείς από την Αγία Παρασκευή Αττικής στο Σουλιμά

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 επισκέφτηκαν το Σουλιμά, εκδρομείς από την ενορία Αγίου Δημητρίου Αγίας Παρασκευής Αττικής, για να αποτίσουν φόρο τιμής στους Ντρέδες που προσέφεραν πολλά στον αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας.
Στη επιτυχή διοργάνωση της εκδρομής συνέβαλε το ζεύγος Λεωνίδα και Φωτεινής Θεοχάρη. Οι εκδρομείς εκτός από την Αγία Τριάδα και τον Άγιο Δημήτριο - την Αγία Λαύρα της Τριφυλίας- επισκέφτηκαν και το ιδιωτικό λαογραφικό μουσείο που διατηρεί το ζεύγος Θεοχάρη στο χωριό μας.
Στην Αγία Τριάδα πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία από τον ιερέα του χωριού μας π. Φώτιο και τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη κ. Αναστάσιο, που συνόδευε τα δύο πούλμαν των εκδρομέων.
Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας και αντιπροσωπία του Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Δωριτών. Το  καλωσόρισμα έκανε  ο Λεωνίδας Θεοχάρης, ο οποίος με ομιλία του, τούς ενημέρωσε για την ιστορία του τόπου μας. Ομοίως τούς καλωσόρισε και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Δωρίου Αγγελική Θεοχάρη.
Στην συνέχεια στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας ακολούθησε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, τα οποία προσφέρθηκαν από τους κατοίκους του χωριού.
Η άψογη οργάνωση και  η τέλεια φιλοξενία κατέπληξαν  τους επισκέπτες που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ευχόμαστε στο δραστήριο ζεύγος Θεοχάρη που φροντίζει για την προβολή του χωριού μας πάντα τέτοια. Η Αγία Τριάδα να τους δίνει υγεία και δύναμη.
Παρουσιάζουμε το παρακάτω βίντεο που βιντεοσκόπησε  ο Δημήτρης Γιαννόπουλος από το γειτονικό http://kopanakinews.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου