Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας - Βραβεύσεις (25-1-2012)

Την Πίτα της έκοψε, την Τετάρτη 25-1-2012, η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας στο ξενοδοχείο "STANLEY"στην Αθήνα, σε μία γεμάτη αίθουσα από εκπροσώπους όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αττική.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λούτος Παναγιώτης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για αυτή τη μεγάλη συμμετοχή. Αφού αναφέρθηκε στους σκοπούς της Ομοσπονδίας, τόνισε για άλλη μία φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης και στήριξης των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας.
Στην εκδήλωση που συντόνιζε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Κώστας Αδαμόπουλος, παρευρέθησαν οι Βουλευτές του Νομού μας Κουσελάς Δημήτριος και Γιαννακοπούλου Νάντια, η συμπατριώτισσά μας βουλευτής επικρατείας, Τσουμάνη - Σπέτζα Ευγενία, καθώς και οι συμπατριώτες μας ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργικής ανάπτυξης Κανελλόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Καράμπελας Κώστας και ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Αντωνόπουλος Άγγελος.
Όπως έχει καθιερωθεί, έτσι και φέτος, τιμήθηκαν οι συμπατριώτες μας Χρήστος Ρέππας -Συγγραφέας και Μαραγκός Θόδωρος - Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος, τους οποίους προσφώνησαν η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων Έλενα Βλάχου και ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, αντίστοιχα.
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Κόλλιας Κώστας, ο οποίος μετέφερε και τους χαιρετισμούς των συμπατριωτών μας. Η τυχερή της ημέρας ήταν η συμπατριώτισσά μας Αθανασοπούλου Πέρσα, ζωγράφος από τα Φιλιατρά, που κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο COSTA ΝΑVΑRΙΝΟ, προσφορά του Διευθύνοντα Σύμβουλου κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος έστειλε και χαιρετισμούς στην εκδήλωσή μας.
Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία του Μεσιτικού Γραφείου "ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ" - Κυπαρισσία, τηλ 27610-22730.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου