Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Ιστοσελίδα του Δήμου Οιχαλίας

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πατριώτισσες και Πατριώτες Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,

Στην ψηφιακή εποχή, που ζούμε, μπορούμε να επικοινωνούμε και με το διαδίκτυο τόσο για αυτά που θέλετε, όσο για αυτά που ο Δήμος μας θέλει να σας γνωρίσει γρήγορα και απλά. Η αναμόρφωση του δικτυακού τόπου του Δήμου Οιχαλίας θα δώσει την δυνατότητα σε εσάς της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών και σε εμάς την ευκαιρία, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, για έγκυρη, έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας του Δήμου.

Βεβαίως και δεν θα χάσουμε την προσωπική μας επαφή, φιλοδοξούμε όμως να ‘’φτιάξουμε’’ μια αμφίδρομη επικοινωνία αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία και να ασφαλίσουμε τις αποφάσεις μας με ευρύτερη βάση απόψεων για τα τοπικά ζητήματα. Σας καλώ όλους εσάς να χρησιμοποιήσουμε την νέα τεχνολογία χωρίς να χάσουμε την τοπική μας φυσιογνωμία και να διατηρήσουμε σαν κόρη οφθαλμού την παράδοση μας, τα ήθη και τα έθιμα μας με εργαλείο και όχημα το διαδίκτυο για τον νέο ψηφιακό Δήμο.

Κοιτώντας το μέλλον τα αλλάζουμε όλα ευκολότερα.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Φίλιππος Π. Μπάμης

Δήμαρχος Οιχαλίας


Σημ: Καλοσωρίζουμε την ιστοσελίδα του Δήμου Οιχαλίας και όχι του Μελιγαλά όπως γράφει η διεύθυνση και η πρώτη της σελίδα. Ελπίζουμε σε μία διόρθωση σύντομα. Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου