Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο του Προέδρου του Συλλόγου Άνω Δωριτών

Συμπατριώτισσες-ες,
Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων, την 21/11/2010, του Προέδρου του Συλλόγου Άνω Δωριτών «ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ», θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου που με εξέλεξαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εν συνεχεία τα μέλη του Δ.Σ. που με ανέδειξαν Πρόεδρο του Συλλόγου, μετά την παραίτηση του Κώστα Βασ. Πάλλα από τη θέση του Προέδρου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο, για τη μέγιστη και αξεπέραστή του προσφορά στο Σύλλογο και στο χωριό μας και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει και στο μέλλον, για το καλό του χωριού μας.
Σε λίγους μήνες ο Σύλλογος Άνω Δωριτών συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής-προσφοράς στο χωριό μας με αξιοζήλευτα έργα-εκδηλώσεις-δραστηριότητες και συνεχούς προσπάθειας, για τον ευπρεπισμό του Σουλιμά.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο (οικονομική κρίση-Καλλικράτης), όπου ο Σύλλογος είναι πιο απαραίτητος από κάθε άλλη φορά.
Φίλες και φίλοι,
Θέλω να σας διαβεβαιώσω τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο πως θα δώσουμε με το παραπάνω όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του χωριού μας.
Σας θέλουμε όλες και όλους συμπαραστάτες μας ενωμένους και αγαπημένους.
Παρακαλούμε τα μέλη που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν κοντά στο Σύλλογο, αλλά και τους άλλους φίλους που δεν έχουν μέχρι σήμερα ενδιαφέρον-συμμετοχή να έρθουν κοντά μας.
Μαζί θα πετύχουμε τη διατήρηση, την προβολή και τον καλλωπισμό του Σουλιμά, που όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου αγαπάμε και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό.
Σας ευχαριστώ
Αναστάσιος Δημ. Αρνόκουρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου